Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen

Lirik Lagu Terbaru Aku Cah Kerjo Via Vallen Ft Pendhoza

Posted on

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo – Lirik lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen Ft Pendhoza. Aliran musik HipHop Jowo saat ini sedang merintis karier bagus di belantika musik tanah air. Munculnya group NDX AKA menjadikan musik dengan genre HipHop regge jawa ini semakin populer. Ditambah dengan kolaborasi yang dimainkan apik dengan penyanyi atau artis papan atas Via Vallen menambah angka popularitas lagu yang ada semakin luar biasa.

Dinyanyikan apik oleh pemilik aslinya NDX AKA saja lagu Aku Cah Kerjo asyik didengarkan. Apalagi dukungan berbagai artis cantik papan atas baik Via Vallen maupun Nella Kharisma menambah populer lagu ini. Sebagai salah satu group musik pendatang baru dengan genre musik HipHop Jawa ternyata cukup memberikan hasil yang baik respon masyarakat.

Lirik-Lagu-Aku-Cah-Kerjo-Via-Vallen Lirik Lagu Terbaru Aku Cah Kerjo Via Vallen Ft Pendhoza
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen

Kata Nasehat Islami

Pawai Mobil Hias

Banyak artis dalam setiap kesempatan manggung dalam berbagai event baik kecil maupun besar yang muncul di tv maupun lokal hampir semua memberikan daftar list lagu aku cah kerjo sebagai salah satu tembang andalan. Dari mulai anak-anak sampai orang tua pun sudah banyak yang hafal lirik lagu Aku cah kerjo ini.

Saat manggung dengan artis cantik Via Vallen kiranya lagu aku cah kerjo ini enak sekali didengarkan. Suara merdu Via Vallen ditambah gaya panggung yang aduhai membuat lagu aku cah kerjo semakin asyik ditonton dan bernyanyi bersama. Bagi anda yang penasaran dengan lirik lagu terbaru Aku Cah Kerjo kami sajikan lirik lagunya.

 

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo

penyanyi : Via Vallen Ft Pendhoza

 

Via

bebasan nunggu mongso rendeng

anggonku leh ngenteni kowe

wes ono sesasi genep dino iki

 

mas yen pancen tresnoku iki

mbok anggep raono gunane

aku ra kuciwo lan aku ra loro

 

Pendhoza

dek lungaku ra keges cidro

aku lagi pengen mikir kerjo

tak jaluk kowe ojo keloro-loro

 

dek trenaku ming siji kowe

langit bumi kang dadi saksine

yen neng ati ra ono wanito liyo

 

kowe rasah sok mutusi

aku ra neng ngendi-endi

aku longo amung golek rejeki

 

Hook-Pendhoza

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu

mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu

wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi

kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

 

dungakno lakuku ngayahi kewajibanku

senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

wes dadi kahanan aku lungo adoh paran

ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

 

Pendhoza

dek lungaku ra keges cidro

aku lagi pengen mikir kerjo

tak jaluk kowe ojo keloro-loro

 

dek tresnaku mung siji kowe

langit bumi kang dadi saksine

yen neng ati ra ono wanito liyo

 

Hook-Pendhoza

ojo keloro-loro lungaku ra keges cidro

opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno

yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo

ra ono tresnoku liyo mergo aku tansah setio

 

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe

wani sumpah mati meng ati ra ono liyane

janjiku tak buktekke ora mung ono lambe

tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

 

Pendhoza

dek lungaku ra keges cidro

aku lagi pengen mikir kerjo

tak jaluk kowe ojo keloro-loro

 

dek tresnaku mung siji kowe

langit bumi kang dadi saksine

yen neng ati ra ono wanito liyo

 

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

aku lungo amung golek rejeki

 

Hook-Pendhoza

anggonku ngabari yo mung lewat bbman

kadang sinyal angel marai dadi penghalang

neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan

mergo tresno kui mestine akeh pacoban

 

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso

senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo

jembarno atimu sak jembare laut samudro

kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

 

Via

mas yen pancen kuwi karepmu

aku yo mung tansah biso nunggu

tak kuatne atiku tanpo sliramu

 

mas nadyan kowe lungo kerjo

sing tak jaluk kowe tetep setio

ojo nganti kegudho wanito liyo

 

Pendhoza

sabaro aku yo mung cah kerjo

 

Aku Cah Kerjo lirik ini pun kerap dinyanyikan oleh penyanyi cantik pendatang baru di belantikan musik tanah air yang sedang moncer, Nella Kharisma. Sukses dan jaya selalu belantika musik tanah air dengan berbagai genre musik termasuk dangdut koplo dan Regge Hip Hop tembang Jawa. Demikian yang bisa kami sajikan semoga bermanfaat dan kami ucapkan terima kasih.

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *